IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN IN CENA

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: FILU, Mateja Radisavljević Pačnik, s.p.

Prodajali bi preko spleta, kako začeti?

Izdelava spletnih trgovin je brez dvoma pravilen začetek. Predstavljajte si, da lahko izdelke virtualno umestite na spletno platformo, preko nje pobirate naročila in komunicirate s strankami? Izdelava spletnih trgovin in oblikovanje spletnih trgovin je med nami že precej let, nekateri pa se še vedno ne zavedajo koliko denarja in muk je prihranjenih, če se stvari lotijo na ravni interneta. Fizične trgovine stanejo, treba je plačevati prostore, logistiko in zraven nanese obilico drugih reči. Cena izdelave spletne trgovine je v primerjavi z fizično trgovino neznatna. Spletna trgovina lahko služi kot odlična podpora fizični trgovini, še posebej, če je tu interes širjenja izven Slovenije in govorimo o tujih trgih. Tu pravilna izdelava spletne trgovine, cms prijazen drugim jezikom in optimizacija vaše strani igrajo veliko vlogo.

Vsisi
 
Oblecite se

S ZI Moda do modnega izgleda

Pod blagovno znamko in ZI Moda skrbijo da je s pomočjo spletne trgovine ponudba udobnih in modnih oblačil za celo družino dostopnih preko spleta v vsak dom. Tako je njihova spletna trgovina z oblačili dostopna vsem kupcem v Sloveniji ob istem času na vseh lokacijah hkrati. Skrbijo za vedno nove modele oblačil in obutve.

 

Spletne trgovine nove generacije

Spletne trgovine so že v nekaj letih izredno napredovale. Spomnimo se, 5 let nazaj je bilo vse nastavljeno precej preprosto, velikokrat neintiutativno, uporabniku velikokrat neprijazno. Naš cilj je tu stopiti korak dlje. Nove spletne strani, trgovine, so v bistvu virtualne trgovine, ki vas vodijo do nakupa, brez odvečnih klikov. Kontaktirajte nas in predstavili vam bomo svoje najnovejše projekte.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani GrošeljIzdelava spletne strani EPRIMIzdelava spletne strani Rolete KosecIzdelava spletne strani The Cleaner Izdelava spletne strani G2MIzdelava spletne strani Mizarstvo Andrej Kajzer

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.